Barack Obama deler sin sommerplayliste – med alt fra Rihanna og Lil Baby til Bob Dylan og Stevie Wonder

Barack Obama deler sin sommerplayliste – med alt fra Rihanna og Lil Baby til Bob Dylan og Stevie Wonder
Barack Obama. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

Barack Obama holder sig opdateret på musikfronten. Lige siden han sad i Det Hvide Hus, har han hver sommer delt en playliste over de sange, der har fyldt i hans hverdag, og traditionen tro er Obama garant for god smag.

Dette års sommerplayliste er tilegnet alle de mennesker, der endelig får mulighed for at genforenes med deres familie og venner og fejre sommeren på behørig vis.

Og spændvidden er ganske imponerende: Alt fra Bob Dylan og Joni Mitchell til Lil Baby og Rihanna pryder listen. SZA, Drake, Migos og H.E.R er også alle blevet indlemmet i det fornemme selskab, der også tæller jazzikoner som Miles Davis, Louis Armstrong og Ella Fitzgerald.

At musik fylder en stor del i Obamas liv er ikke nogen hemmelighed. Han har tidligere fortalt, hvordan en bestemt Jay-Z-sang hjalp ham gennem hans første præsidentkampagne, mens han også har hyldet Anderson .Paak som en af familiens yndlingsrappere.

Sidst på året kan vi se frem til den tidligere præsidents lister over årets bedste film, serier og sange.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af