Barack Obama afslører, hvilken rapper der er favorit hos familien

Barack Obama afslører, hvilken rapper der er favorit hos familien
Barack Obama. (Foto: Joe Raedle/Getty Images.)

Barack Obama ved, hvad der rører sig i musikverdenen. Hans årlige playlister og lister over årets bedste sange er altid fyldt med nogle af tidens hotteste navne – og særligt én rapper er favorit hos Obama-familien.

Så meget stod klart, da Anderson .Paak i går delte en video på Instagram af den tidligere præsident, der roser .Paaks musik til skyerne under en kort pause fra en golftur med surferen Kelly Slater.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Anderson, Kelly fortæller mig, at du er en ven. Jeg elsker dit arbejde, og hvad vigtigere er: Millie og Sasha elsker det. Så der er store Anderson .Paak-fans i Obama-hjemmet«, siger han i videoen, som .Paak delte med captionen: »Ikke dårligt for en tirsdag«.

Det er snart to år siden, at Anderson .Paak udgav ny musik i form af albummet ‘Ventura’. Han er programsat til at spille på årets Roskilde Festival, så man kan kun håbe, at den soulede verdensstjerne har ny musik undervejs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af