Det ser ud til, at Rihanna og ASAP Rocky er ved at skyde en musikvideo sammen

Det ser ud til, at Rihanna og ASAP Rocky er ved at skyde en musikvideo sammen
Rihanna og ASAP Rocky. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images.)

Musikverdenen fik sig noget at af et nyt powercouple tidligere i år, da ASAP Rocky og Rihanna bekræftede, at de ser hinanden. Rapperen kaldte sin nye kæreste for sit »livs kærlighed«, hvilket jo er pænt nuttet sagt.

Men det ændrer nu ikke ved, at vi virkelig gerne snart ville have noget nyt musik fra Rihanna. For selvom hun er en af verdens største stjerner overhovedet, har hun tilsyneladende mistet lysten til at udgive sange.

Og Rocky har faktisk heller ikke været synderligt produktiv på musikfronten på det seneste.

Nu er der dog et glimt af håb for alle musiksultne fans. Kendisparret er nemlig blevet spottet i New York, hvor de tilsyneladende filmer en ny musikvideo.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En duet, måske? Eller et solonummer af en af de to? Det vides endnu ikke. Det kan jo også bare være, at Rihanna er skuespiller i en Rocky-video, ligesom hun allerede var i ‘Fashion Killa’ helt tilbage i 2013.

Rapperen har i hvert fald allerede fortalt, at Rihanna har inspireret hans kommende album, der skulle gå under titlen ‘All Smiles’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af