Donald Trump gjorde faktisk det hele værre, da ASAP Rocky sad fængslet i Sverige, fortæller rapperen

Donald Trump gjorde faktisk det hele værre, da ASAP Rocky sad fængslet i Sverige, fortæller rapperen

For to år siden blev ASAP Rocky fængslet for et overfald i Sverige og endte med at sidde bag tremmer en måneds tid, før han blev dømt til betinget fængsel.

Sagen endte dengang med at blive noget af en storpolitisk varm kartoffel, da selveste Donald Trump meldte sig på banen med krav om, at den amerikanske rapper skulle løslades. Den daværende præsident i USA gik endda så langt som at angribe Sverige og dets premierminister offentligt.

Da Rocky så til sidst blev løsladt, takkede han Trump for støtten, men i virkeligheden var den aktivistiske præsident faktisk til mere skade end gavn, fortæller rapperen nu i dokumentaren ‘Stockholm Syndrome’, der skildrer forløbet.

»Jeg var bange for, at Trump ville fucke det op, men samtidig vil man jo bare have al den støtte, man kan få«, siger ASAP Rocky i filmen, der netop har haft premiere på Tribeca Film Festival.

»Det var jeg taknemmelig for. Men samtidig var jeg bange for, at det ville medføre, at jeg skulle være i fængsel endnu længere tid«.

Den 32-årige musiker fortæller også, at Trump forsøgte at presse ham til at vise mere støtte efterfølgende, fordi præsidenten ville have, at det skulle se ud som om, det var hans fortjeneste, at Rocky var fri. Det mener rapperen ikke er tilfældet.

»Han befriede mig ikke. Om noget gjorde han det hele en smule værre«, lyder det fra ASAP Rocky.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af