Dokumentar om ASAP Rockys fængsling i Sverige har premiere denne uge – Kim Kardashian og Tyler, the Creator medvirker

Dokumentar om ASAP Rockys fængsling i Sverige har premiere denne uge – Kim Kardashian og Tyler, the Creator medvirker
ASAP Rocky. (Foto: John Sciulli/Getty Images for PUMA)

Tilbage i juni 2019 – før der var noget, der hed corona – var ASAP Rocky på en turné, der blandt andet førte ham forbi Tinderbox i Odense. Men kort efter det danske show tog sommeren en katastrofal drejning for rapperen, der endte med at bruge omkring en måned i fængsel i Sverige.

Rapperen blev nemlig anholdt i forbindelse med et slagsmål i Stockholms gader og endte med at blive kendt skyldig i overfald og dømt til betinget fængsel. Den sag skabte en perfekt storm af fake news, social media-kampagne og generelt kaos for to år siden.

Der var masser af rygter om efter sigende forfærdelige forhold i de svenske fænglser (visse medier meldte fejlagtigt ud, at rapperen kun fik et enkelt æble om dagen at spise), og det hele kulminerede i, at den daværende præsident Donald Trump aktivt forsøgte at få Rocky løsladt.

Som sagt, det var rent kaos. Og det kaos kan nu genopleves i en dokumentar.

Filmen ‘Stockholm Syndrome’ har således premiere på Tribeca Film Festival i New York den 13. juni. Stjerner som Kim Kardashian, Tyler, the Creator og Naomi Campbell medvirker.

Hvad der efterfølgende sker med filmen i forhold til distribution er endnu uvist – forhåbentligt kan vi få den at se i Danmark på den ene eller anden måde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af