Kanye West er nu officielt dollarmilliardær

Kanye West er nu officielt dollarmilliardær
Kanye West.

Sidste år placerede Kanye West sig klart i spidsen som årets bedst tjenende hiphopartist. Nu meddeler Forbes, at rapperens samlede formue står til over én milliard dollars.

Mediet anslår i en ny rapport, at rapperen er 1.3 milliarder dollars værd – godt og vel 9 milliarder kroner. Kanye følger således i sporene på Jay-Z, der sidste år var den første rapper til at nå over en milliard dollars.

Wests formue kommer særligt fra hans eftertragtede Yeezy-brand, som Forbes anslår indbringer ham omkring 140 millioner dollars årligt i royalties, efter han indgik partnerskab med Adidas om brandet.

Wests musikrettigheder og pladeselskab G.O.O.D Music anslås at være 90 millioner dollars værd. Ifølge Wests repræsentanter har han også 17 millioner dollars kontant, 35 millioner dollars i aktier og 102 millioner dollars i ejendomsværdi.

Kanye West selv insisterer på, at han er over 3 milliarder dollars værd. Forbes har dog valgt at skrælle knap 50 procent af det tal, som de ikke har fundet belæg for i deres opgørelse.

Det er Kanye West (selvfølgelig) ikke helt tilfreds med. Ifølge Forbes sendte han torsdag aften en SMS til redaktionen med teksten: »Det er ikke én milliard. Det er 3.3. milliarder, eftersom ingen på Forbes kan finde ud af at regne«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af