Top Tracks: Hør de 25 bedste nye sange fra sommerferien

Vores faste ugentlige serie Top Tracks har været på ferie hen over sommeren. Det har dog selvfølgelig ikke forhindret den gode musik i at strømme ind. Vi samler op på sommerens bedste sange her, og så er Top Tracks ellers tilbage hver uge fra nu af.
Top Tracks: Hør de 25 bedste nye sange fra sommerferien
Mø. (Foto: PR)

Hen over sommeren er der kommet masser af god ny musik. Vi har tilføjet 25 af vores nye yndlingssange til vores Top Tracks-playliste, der fra nu af går tilbage til at blive opdateret ugentligt.

Og som sædvanligt er det et bredt felt, der bliver dækket på Top Tracks-listen.

Sommertilføjelserne indeholder selvfølgelig nye hitliste-smashes fra de store internationale superstjerner – The Weeknd med discobaskeren ‘Take My Breath’, Lil Nas X med det intense Jack Harlow-samarbejde ‘Industry Baby’, Normani og Cardi B’s erotiske ‘Wild Side’.

Men der er også mange mindre navne, der har gjort stort indtryk den seneste måneds tid. Kultbandet Low fortsætter med deres støjende, men også atmosfæriske og smukke lyd. Neosoul-sangeren Xenia Rubinos har fat i et decideret overflødighedshorn af spændende lyde. Ambient-kunstneren Grouper bevæger sig over i noget smuk, æterisk psykedelisk folk på sin seneste single.

Der er i det hele taget rigtig mange spændende, out-there ting, der sker i musikken for tiden, hvis man er nysgerrig og villig til at tage nogle chancer.

Der er selvfølgelig også udkommet nogle album den seneste måneds tid, og de tracklister er også fyldt med stærk ny musik.

Indierockeren Torres har udgivet albummet ‘Thirstier’, og titelnummeret derfra inviterer klart til en klump i halsen. Vi har fået endnu en posthum udgivelse fra drill-kongen Pop Smoke, og albummets dansable Dua Lipa-samarbejde er et spændende genrekryds. Clairo har udgivet det let Beatles-klingende popalbum ‘Sling’, og nummeret ‘Amoeba’ er et højdepunkt på tracklisten, man ikke må snyde sig selv for.

Billie Eilish. (Foto: PR)

Og så kan vi selvfølgelig ikke komme uden om Billie Eilish. Det var ellers svært at forestille sig et nummer fra ‘Happier Than Ever’, der kunne overgå den flotte singleforløber ‘NDA’, men vi endte mod forventning med at forelske os endnu mere i det intime titelnummer, der bliver decideret metallisk til sidst.

Herhjemme er der ikke sket nær så meget som i det store udland, men har endnu en gang imponeret, denne gang med nummeret ‘Kindness’, der er en boblende kærlighedserklæring til hendes fans.

Og så er der som sædvanligt i top tracks-regi også godt med grund til at se fremad. Mange af disse sange er nemlig forspil til kommende album.

Blackmetal-gruppen Deafheaven ser ud til at være på vej med deres mest indierockede album nogensinde. Raptalentet Little Simz viser endnu en gang, at hendes kommende album ‘Sometimes I Might Be Introvert’ har mulighed for blive en af årets bedste hiphopudgivelser. Damon Albarns ‘Polaris’ viser smukt, at der kan ske meget spændende ting, når han senere på året forener sit singer/songwriter-talent med sin kærlighed til klassisk musik.

Og så er der også en god håndfuld sange, vi slet ikke har fået nævnt her i artiklen. Hør med i playlisten nedenfor – de 25 første sange er dem, vi netop har tilføjet.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af