Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – soloalbum fra dansk rockdarling bliver skudt i gang med fænomenal single

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – soloalbum fra dansk rockdarling bliver skudt i gang med fænomenal single
Mikkel Holm. (Foto: Daniel Hjorth)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Greta ‘Forever We’ll Be Dancing’

Efter Gretas mesterlige ravefest på Roskilde Festivals Summer Days har vi glædet os gevaldigt til at høre studieudgaverne af det mere klubbede materiale fra hendes kommende albumtoer. Vi har fået præcis det, vi længtes efter, i form af dette track, der fungerer som det ventede albums titelnummer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Amber Mark ‘Foreign Things’

Amber Mark har nu i nogle år været et r’n’b-navn, man absolut skal holde øje med, og denne mere poppede skæring hører til blandt hendes bedste materiale hidtil. Det lover rigtig godt for hendes debutalbum, der efter planen lander en gang i løbet af i år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Holm ‘Back Home’

Efter tre ep’er i eget navn lader Yung-forsanger Mikkel Holm Silkjær endelig op til sit første soloalbum. Det udkommer 12. november, og den inderlige sjæler ‘Back Home’ er første udspil derfra. Som nummeret stilfuldt bygger op, fører han lytteren ud i en emotionel længselseksplosion af den slags, indierock af og til bare er bedst til.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Chief Keef & Mike Will Made-It ‘Harley Quinn’

Drill-kongen Chief Keef har i noget tid snakket om at lave et album med superproducer Mike Will Made-It. Vi ved stadig ikke mere konkret om det, men med ‘Harley Quinn’ får vi deres tredje samarbejde inden for et års tid, og det er så tungt, voldeligt og beskidt, at vi allerede hungrer efter mere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Kacey Musgraves ‘Justified’

I 2018 udgav Kacey Musgraves popcountry-mesterværket ‘Golden Hour’, der fik noget så sjældent som en velfortjent Grammy for årets album. Nu er hun på vej med efterfølgeren, og selv om ingen af hendes to singler hidtil klinger det store af country, er de begge lovende. Især den seneste, ‘Justified’, har en så iørefaldende melodi, at det er svært ikke at se frem til udgivelsen af albummet ‘Star-Crossed’ 10. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Velvet Volume ‘In the End’

‘In the End’ er noget af et stilskift væk fra Velvet Volumes velkendte højoktanrock. Men denne mere melankolske, underspillede side af deres lyd fungerer bestemt også godt. Det bliver spændende, om resten af deres kommende tredje album også befinder sig i dette mere artrockede spændingsfelt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Sigrid ‘Burning Bridges’

Efter disco-baskeren ‘Mirror’ fra tidligere i år har vi atter holdt nøje øje med norske Sigrid, og med den let Robyn-klingende electropop-single ‘Burning Bridges’ rammer hun endnu en gang plet. Forventningerne til Sigrids næste album er skyhøje.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Abra & Boys Noize feat. Playboi Carti ‘Unlock It’

Playboi Cartis idiosynkratiske vokal er som regel kærkommen at høre, men sjældent passer den nær så perfekt ind som på det seneste Abra-nummer, ‘Unlock It’. Det er en smooth omgang trap-klingende r’n’b, som Abra har produceret i samarbejde med den tyske house-ekvilibrist Boys Noize.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. 03 Greedo ‘Airbnb’

Den produktive L.A.-rapper 03 Greedo har for nylig udgivet ep’en ’03 Inna Key’, der byder på tre svævende, småpsykedeliske trapnumre. Vi er især vilde med åbningsnummeret ‘Airbnb’, hvor 03 Greedos emotive autocrooning står særligt stærkt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Siné ‘2good2u’

I april singledebuterede den danske popsanger Siné med nummeret ‘Older’, og hendes boblende poptoner fortsætter med ‘2good2u’. Hun kan bare et eller andet med de der fængende melodier.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af