København får et nyt spillested på Refshaleøen med plads til 2.500 gæster

København får et nyt spillested på Refshaleøen med plads til 2.500 gæster
Arkiv. (Foto: Klara Løkke/Soundvenue)

Til november får København er helt nyt spillested. Navnet er Stagebox, her bliver plads til 2.500 stående gæster, og lokationen er Refshaleøen.

Der er tale om et gammelt B&W-panelværksted på Refshalevej 189, som er blevet transformeret til spillested med fokus på at beholde stedets oprindelige industrielle stil.

Stagebox er et privat foretagende og er stiftet af erfarne ildsjæle med rødder i den danske musikbranche. Stedet kommer ikke til at booke koncerter selv, men vil fungere som udlejningsvenue, hvor de danske koncertarrangører altså booker sig ind.

»På vegne af de danske koncertarrangører tør jeg godt at sige, at København længe har manglet et spillested, der var bygget udelukkende med henblik på events og koncerter, og hvor der er blevet kælet for lyden og omgivelserne for at give den maksimale oplevelse for publikum såvel som artister – det glæder vi os utroligt meget til at kunne præsentere danske såvel som internationale besøgende for«, udtaler direktør og venue manager, Daniel Vangsgaard, i en pressemeddelelse.

Stagebox åbner som sagt til november og annoncerer snart den officielle åbningskoncert.

Indgangen til Stagebox. (Foto: PR)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af