Legendarisk hiphopalbum får en efterfølger 20 år senere – med Kanye West som producer

Legendarisk hiphopalbum får en efterfølger 20 år senere – med Kanye West som producer
Ghostface Killah. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

Ghostface Killahs ‘Supreme Clientele’ fra 2000 er noget, vi ikke ser så ofte længere: En vaskeægte, ubestridt hipopklassiker. Mange mener, det er rapperens stærkeste album, og måske endda det bedste soloalbum fra noget medlem af Wu-Tang Clan.

Ghostface har fortsat været aktiv i årene siden, men har ikke helt nået højderne fra hovedværket fra 2000. Men det kan måske ændre sig snart.

New York-kunstneren har således netop skrevet på Reddit-forummet Hiphopheads, at en efterfølger til ‘Supreme Clientele’ lander i februar 2022, og at Kanye West og dennes makker Mike Dean agerer executive producer på udgivelsen.

Det bliver dog spændende at se lige præcis, hvad den rolle indebærer. Det kan i princippet både betyde, at Kanye er med hvert skridt igennem hele albumprocessen eller det modsatte: At han bare har en vag tilknytning til projektet.

‘Supreme Clientele 2’ er i hvert fald ikke det eneste, Kanye har fokus på disse dage. Han er således senest blevet spottet i studiet sammen med Post Malone og Fleet Foxes-medlemmet Robin Pecknold.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lyder måske lidt risikabelt, når Ghostface Killah nu forsøger at reproducere magien fra sit mest hyldede album. Men sådan et projekt kan faktisk lykkes.

Det er har rapperens egen faste makker, Raekwon, bevist i 2009, da han skabte en virkelig stærk efterfølger til sin klassiker ‘Only Built 4 Cuban Linx’. Forhåbentlig bliver ‘Supreme Clientele 2’ en tilsvarende vellykket to’er.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af