Nick Cave annoncerer selvbiografi om livet efter sin søns død

Nick Cave annoncerer selvbiografi om livet efter sin søns død
Nick Cave. (Foto: PR)

I 2015 døde Nick Caves søn pludseligt og alt for tidligt, da han faldt ned fra en skrænt efter at have taget LSD. Rockmusikeren har sidenhen behandlet det kolossale tab på albummene ‘Skeleton Tree’ og ‘Ghosteen’ – og nu også i en ny bog.

Nick Cave har netop annonceret selvbiografien ‘Faith, Hope and Carnage’. Bogen handler om tiden efter sønnens død og er baseret på timelange interviews med journalisten Sean O’Hagan, som Cave har været venner med gennem 30 år.

»Det her er det første interview, jeg har givet i årevis. Det er over 40 timer langt. Det burde være nok om mig, tænker jeg«, siger Cave ifølge Pitchfork i en pressemeddelelse. »Det har været en mærkelig, forankret fornøjelse at tale med Sean O’Hagan gennem disse usikre tider.

»Dette er en bog med intime og ofte overraskende samtaler, hvor Nick Cave taler ærligt om sit liv, sin musik og den dramatiske transformation af begge formet af personlig tragedie«, udtaler Sean O’Hagan i samme ombæring.

»Den giver dyb indsigt i det enestående sind hos en af de mest originale og udfordrende kunstnere i vores tid – ligesom den udforsker den komplekse dynamik mellem tro og tvivl, der underbygge hans værker«.

‘Faith, Hope and Carnage’ udkommer til efteråret 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af