Stephen Colbert tager pis på Nicki Minajs skøre coronateorier – se parodien ‘Super Balls’

Stephen Colbert tager pis på Nicki Minajs skøre coronateorier – se parodien ‘Super Balls’
Nicki Minaj (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Nicki Minaj har ikke haft den bedste uge. For et par dage siden meldte den amerikanske popstjerne ud, hvorfor hun ikke vil vaccineres mod covid-19. Og rapperens argumentation var mildest talt bizar.

Det havde noget at gøre med, at hendes fætter fra Trinidad har en ven – hæng på – der angiveligt har fået opsvulmede testikler og er blevet impotent af vaccinen. Hvilket har kostet ham et ægteskab. Som den slags jo gør.

Det lyder måske som en harmløs og mildest talt excentrisk påstand, men da Nicki Minaj har mange millioner af følgere, der potentielt kunne blive vildledt af rapperens ikke just videnskabelige teori, var den amerikanske leder af epidemibekæmpelsen, Anthony Fauci, nødsaget til at skyde Minajs udtalelser ned.

Derudover blev Nicki Minajs tweet stemplet som misinformation af Twitter, hvilket rapperen ikke var glad for.

Så vidt, så alvorligt. Men vi skal jo ikke glemme, at det hele startede med en ufrivilligt sjov teori om hævede testikler. Så derfor er det heldigt, vi har Stephen Colbert.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske talkshow-vært har således fået lavet en ret genial parodi på Nicki Minajs hit ’Super Bass’, der – du gættede det – handler om superstore testikler.

Sangen hedder ’Super Balls’, og hvis du spørger os, er den det perfekte svar på Minajs halvskøre coronateorier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af