Anderson .Paak og Bruno Mars offentliggør udgivelsesdato for Silk Sonics debutalbum

Anderson .Paak og Bruno Mars offentliggør udgivelsesdato for Silk Sonics debutalbum
Silk Sonic aka Anderson .Paak og Bruno Mars. (Foto: Harper Smith)

Bruno Mars kunne fejre sin 36 års fødselsdag i fredags, og den anledning brugte Anderson .Paak til at offentliggøre udgivelsesdatoen for deres fælles Silk Sonic-debutalbum, ‘An Evening with Silk Sonic’.

»Albummet udkommer 12. november! Spam kommentarsporet med lykønskninger til min bror, Bruno Mars«, skrev .Paak på Twitter.

Egentlig havde musikerne fortalt magasinet Rolling Stone, at de ville udskyde udgivelsen til starten af 2022, da de ikke ønskede, at albummet skulle »binge-watches«. Men den strategi er de altså nu gået væk fra.

.Paak og Mars har indtil videre udgivet to singler som Silk Sonic, siden de annoncerede projektet i foråret. ‘Leave the Door Open’ strøg til tops på hitlisterne og sikrede dem to MTV Video Music Awards, mens ‘Skate’ havde sværere ved at gøre sig gældende på hitlisterne.

‘Skate’s mådeholdende succes har muligvis også været udslagsgivende i beslutningen om at sætte turbo på den egentlige albumudgivelse.

Vi får se om stjerneduoen kan leve op til de tårnhøje forventninger, når albummet udkommer 12. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af