Billie Eilish booket til stor engelsk festival i sommeren 2022 – næste stop Roskilde?

Billie Eilish booket til stor engelsk festival i sommeren 2022 – næste stop Roskilde?
Billie Eilish på Tinderbox i 2019. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Verden er endelig blevet sig selv igen (mere eller mindre), så vi kan derfor kaste os ud i en af efterårets vigtigste discipliner: Festivalspekulation!

I 2022 får vi med stor sandsynlighed den første nogenlunde normale festivalsommer i tre år, så det bliver exceptionelt spændende at se, hvad Roskilde, NorthSide, Tinderbox, Heartland og co. disker op med.

I den forbindelse er det altid en god idé at kigge mod de andre store europæiske festivaler, der finder sted i cirka samme tidsrum, da de navne, der spiller der, tit også kommer forbi Danmark. Og ingen europæisk festival er større end engelske Glastonbury, der finder sted i slutningen af juni.

Den britiske festival har netop annonceret sin yngste headliner nogensinde. Nemlig ingen anden end 19-årige Billie Eilish.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun skal spille den 24. juni, hvilket er dagen før campingområdet åbner på Roskilde Festival, så måske kommer hun jo forbi Dyrskuepladsen ugen efter. Det er da i hvert fald noget, man kan håbe på.

Glastonbury-koncerten finder faktisk også sted midt i Tinderbox, så man kunne i teorien også forestille sig, at hun spiller i Odense dagen før eller dagen efter.

Men Billie Eilish har jo allerede spillet på Tinderbox i 2019, så det burde være mest sandsynligt med et show på Orange Scene. Hvis hun altså kommer. Vi krydser fingre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af