Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – vi danser til Thor Farlov, kamphygger med Robyn og bliver følsomme med Young Thug

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – vi danser til Thor Farlov, kamphygger med Robyn og bliver følsomme med Young Thug
Robyn på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Hyd ‘The Look on Your Face’

Hayden Dunhams nye popprojekt Hyd er efterhånden fast inventar her på Top Tracks-listen. Den ømme ballade ‘The Look on Your Face’ er hendes tredje single og tredje gang, hun finder vej hertil med sin idiosynkratiske lyd, der forankrer dybt menneskelige følelser i et digitalt landskab. Vi glæder os derfor meget til, at hendes selvbetitlede debut-ep lander 5. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Black Country, New Road ‘Chaos Space Marine’

De kaotiske eksperimentalrockere i Black Country, New Road udgav tidligere i år debutalbummet ‘For the First Time’, der markerede dem som et af de vigtigste navne i en ny britisk rock-guldalder. Allerede 4. februar er de klar med efterfølgeren ‘Ants From Up There’, og denne ‘Warhammer 40,000’-refererende førstesingle lover rigtig godt for englændernes næste værk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Thor Farlov ‘Hver for sig’

Den tidligere Cityboi slog sig sidste år sammen med Ukendt Kunstner-producer Jens Ole McCoy på solodebuten ‘Nye minder’ – og især de mere dansable stunder på det album strålede. Derfor er det da også fantastisk, at Farlovs nye single indbyder til danseskoene. Det fængende track er skrevet i samarbejde med Lord Siva, og McCoy sidder atter i producerstolen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Conway the Machine ‘Piano Love’

Det er nærmest umuligt at følge med i hvor ofte, Griselda-kollektivet smider ny, velklingende bars-over-beats-hiphop på gaden. Conway the Machine imponerer her over et hårdtslående klaverbeat fra mesterproduceren The Alchemist. Sangen vil være at finde på albummet ‘God Don’t Make Mistakes’, der bliver det tredje album fra Conway i år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Conducta feat. Coco ‘Want You’

UK garage-produceren Conducta har begået en lækker, æterisk banger i form af dette samarbejde med Sheffield-rapperen Coco, der serverer et friskt melodisk flow. UK garage-produktioner er ved at gøre stort comeback, og denne single er et klasseeksempel på det, når det lyder bedst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Pa Salieu feat. Aitch ‘Bad’

Pa Salieus afroswing-klingende hiphop er i gang med at tage England med storm, og den er absolut uimodståelig på denne slagkraftige, men også kækt flirtende single, han har begået i samarbejde med Manchester-rapperen Aitch. Kontrasten mellem de to vokalister er charmerende og dynamisk, og så har ‘Bad’ også et fremragende beat.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Lotic ‘Always You’

Den virtuose elektroniske producer Lotic er altid klar på at skubbe til grænser med sin tromlende, men også vældig sårbare musik. Denne overvældende komposition er anden single fra hendes kommende andet album ‘Water’, der plasker ind på streamingtjenesterne 29. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Cate Le Bon ‘Running Away’

Cate Le Bon var et lille højdepunkt på Roskilde Festivals skrinlagte 2020-program, og idet hun 4. februar vil være aktuel med albummet ‘Pompeii’, håber vi kraftigt på, at hun også finder vej til 2022-programmet. Albummets førstesingle er et blidt, men også påtrængende stykke artpop, der klinger lidt af Brian Enos tidlige solomateriale.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Young Thug feat. Gunna ‘Recognize Real’

Autocroon-kongen Young Thug har langt om længe udgivet det imødesete album ‘Punk’, der byder på gæsteoptrædener fra praktisk taget alle, der kan krybe og gå i hiphoppens verden. Men ikke overraskende er det bedste track på albummet lavet i samarbejde med lærlingen Gunna, hvis inderlige vokal nærmest går i ét med Thuggers på denne følsomme skæring.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Smile feat. Robyn ‘Call My Name’

Ceasars-frontmand Joakim Åhlund og Peter Bjorn and John-bassist Björn Yttling udgav i 2012 albummet ‘A Flash in the Night’ under bandnavnet Smile. Duoen er nu tilbage, og selveste Robyn kigger forbi på singlen ‘Call My Name’ – en ganske euforisk lille popsang, der peger frem mod Smiles andet album ‘Phatom Island’, der udkommer 19. november.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af