Chinah leverer smuk ballade i video fra Crossover-koncert

Chinah leverer smuk ballade i video fra Crossover-koncert
Fine Glindvad fra Chinah til Crossover-koncerten. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Autotune og harpe. Det lyder umiddelbart som et uforeneligt kultur-clash, men Chinah og musikere fra Det Kongelige Kapel beviste, at mødet godt kan blive rørende og magisk, da de spillede sammen til Crossover-koncertrækken i Operaen.

Videoen er et flot bevis og indfanger lukkeballaden ‘What I’ve Become’ fra Chinahs seneste album, ‘Feels Like Forever’, hvor kapellets harpe, bratsch, cello og fløjter smelter sammen med bandets guitar, tangenter og vokal.

Et smukt punktum på en helt særlig oplevelse.

Den unikke koncertrække er præsenteret af Soundvenue og Det Kongelige Teater, og Chinah var det andet band til at indtage foyeren i Operaen, efter at Fraads kickstartede samarbejdet tidligere på året. 2022 byder på to nye Crossover-oplevelser i februar og april.

Video-credits:
Musikalske arrangementer: Christian Balvig.
Video: Plot Productions: Troelz Schmidt og Jesper Tøffner.
Live-lyd: Lukas Rasmussen og Adam Lilienfeldt.
Videolyd: Simon Kjær Lauridsen.

Medvirkende:
Chinah: Fine Glindvad Jensen, Simon Kjær Lauridsen og Simon Lars Gustav Andersson.
Det Kgl. Kapels musikere: Nina Schlemm, Joachim Becerra Thomsen, Kei Tojo, Rixon Thomas og Therese Åstrand Radev.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af