Fouli har efterladt en ledig plads på sit nye album, så du kan få et vers på det: »Alle skal have en chance«

Fouli har efterladt en ledig plads på sit nye album, så du kan få et vers på det: »Alle skal have en chance«
Fouli. (Foto: PR)

Hvis du har siddet og hørt det nye Fouli-album her til morgen, har du måske opdaget, at der mangler et vers på titelnummeret ‘Pattaya på beton’. Det skyldes dog ikke en fejl eller en forglemmelse.

Årsagen er i stedet, at Fouli vil have folk til selv at indspille en gæsteoptræden til sangen. Man kan så poste sit bud på TikTok, hvorefter rapperen vælger sit favoritvers og inkluderer det på den endelige version af ‘Pattaya på beton’-sangen, som bliver udgivet senere.

»På sangen ‘Pattaya på beton’ vil jeg give folk en chance for at lave deres bud på et vers. Og så vælger jeg det fedeste. Det skal ikke nødvendigvis være etablerede artister. Alle skal have en chance. Og så udgiver vi sangen bagefter«, udtaler Fouli til Soundvenue.

Det nye Fouli-album er rapperens første længere udgivelse og gæstes af blandt andre Stepz og Sivas. Fouli har tidligere udgivet en lang række singler og sluppet ep’en ‘Dag 1’ i 2019.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Konceptet bag ‘Pattaya på beton’ er ligesom en kontrast. Jeg har en fod i begge lejre. Jeg har stadig en fod i betonet, men på den anden side er udsigten lidt bedre herfra, hvor jeg står nu. Det er en yin og yang-ting«, fortæller Fouli om albummet.

»Jeg glemmer aldrig, hvor jeg kommer fra, selv om dagene er blevet lysere, flaskerne er blevet koldere og solen skinner mere. Det er også derfor, jeg har helt nye artister med på albummet blandet med de tunge etablerede artister«. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af