Her er nogle Adele-bloopers til at lyse din fredag op

Her er nogle Adele-bloopers til at lyse din fredag op
Adele. (Foto: Simon Emmett)

Adele har et af de mest smittende grin i musikbranchen. Det er ikke noget, der lige fylder så meget i hendes oftest så tungsindige og seriøse sange, men ved siden af musikken er den britiske popstjerne en humørbombe uden lige.

Det har hun vist i utallige interviews, og sådan forholder det sig også i den blooper-video, hun har delt på sin Instagram.

Der er tale om fraklip fra musikvideoen til Adeles comeback-single ‘Easy On Me’, og her står det klart, at stemningen bag kameraet har været en noget anden end den melankolske tone, der præger den endelige video.

Adele er nemlig et stort smil, som hun prøver at holde masken, mens forskellige papirer flyver ind i hovedet på hende. Og så er der stor komisk frustration over en kombination af jakke, taske og solbriller, som skal sidde i skabet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den største udfordring er dog det kassettebånd, som Adele skal sætte ind i den bil, hun kører i videoen. Den simple opgave er i den grad lettere sagt end gjort.

Adeles nye album ’30’ udkommer 19. november, og tracklisten er allerede ude.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af