København får en ny tredages festival i 2022 – internationale navne som Romy fra The xx på plakaten

København får en ny tredages festival i 2022 –  internationale navne som Romy fra The xx på plakaten
Romy. (Foto: Vic Lentaigne)

2022 bliver – forhåbentlig! – året, hvor festivalerne igen får lov til at florere frit og restriktionsløst, og noget tyder på, at der den kommende sæson bliver flere begivenheder end nogensinde.

Sidste måned lancerede det erfarne musikagentur smash!bang!pow! således den nye festival Syd For Solen, og nu er det simpelthen blevet annonceret, at en ny begivenhed ved navn O også kommer til hovedstaden næste år.

Det er det danske bryggeri Åben, der står bag lanceringen af den nye festival, der kommer til at finde sted på Refshaleøen 11.-13. august. O kommer til at kunne tage imod 5.000 gæster.

Koncertarrangøren Live Nation og de lokale bookere og festarrangører fra Manna står for at udvælge musikken, og de har indtil videre sammensat et særdeles stærkt program med elektronisk islæt.

Lineuppet byder således på internationale sværvægtere som Caribou, The xx-medlemmet Romy og Jayda G samt danske navne i form af When Saints Go Machine, AV AV AV, Jeuru og Courtesy.

O lover desuden, at festivalen ikke ‘bare’ præsenterer musikscener, men skaber »et univers, du træder ind i, hvor du som gæst ikke alene stimuleres af musikken, men i ligeså høj grad af omgivelserne og kunstneriske installationer«, som det hedder i pressemeddelelsen.

Arrangementet vil være en såkaldt ‘dagsfest’, og på programmet er også landbordsmiddage, silent disco og andre events. Flere navne til musikprogrammet annonceres senere.

O Festival
11.-13. august
Refshaleøen
Billetpris: 800 kr. for en early bird-billet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af