Ny fiktionsserie hos Netflix skildrer Spotifys rejse fra startup til streaminggigant

Ny fiktionsserie hos Netflix skildrer Spotifys rejse fra startup til streaminggigant
Spotify-ejer Daniel Ek. (Foto: Ilya S. Savenok/Getty Images for Spotify)

Siden Spotify blev lanceret i 2008, har tjenesten ændret musikbranchen og måden, vi hører sange på. Den svenske streaminggigant er blevet stedet, hvor størstedelen af danskerne (og verden) hører musik.

Dén ret utrolige opstigning fra startup til techgigant bliver nu omdrejningspunktet for en ny produktion hos Netflix. De har nemlig en fiktiv dramaserie ved navn ‘The Playlist’ på vej, der får global premiere i 2022.

‘The Playlist’ kommer til at bestå af seks episoder á 45 minutter og har ‘Vikings’-skuespilleren Edvin Endre i rollen som Spotify-grundlæggeren Daniel Ek. Serien er instrueret af Per-Olav Sørensen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Playlist’ lover ifølge en pressemeddelelse at fortælle »en historie om, hvordan hårde domme, kompromisløs vilje og store drømme kan hjælpe de små spillere med at udfordre status quo ved at revolutionere måden, hvorpå vi alle kan lytte til musik«.

Det bliver interessant, om der også kastes et kritisk blik på den almægtige streaminggigant, eller om det er røde roser hele vejen igennem.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af