Sådan så det ud, da Benjamin Hav på krykker og med brækket fod skabte en fest i Store Vega

Sådan så det ud, da Benjamin Hav på krykker og med brækket fod skabte en fest i Store Vega
Benjamin Hav i Store Vega. (Foto: Flemming Bo Jensen/Soundvenue)

Benjamin Hav er en fabelagtig liveperformer, hvilket han beviste igen-igen, da hans turné i slutningen af oktober ramte et udsolgt Store Vega.

Sådan et show kræver en vis form for mobilitet, og netop den var i den grad udfordret, da Havs turné i lørdags vendte tilbage til selvsamme Store Vega: Rapperen havde nemlig brækket foden under en koncert på Gimle i Roskilde dagen forinden.

»Jeg har lige været ude på Bispebjerg, fordi jeg brækkede foden i sjette nummer, men spillede videre i en time. Lægen har lige kaldt mig psykopat. Det har jeg aldrig prøvet før«, lød det fra Benjamin Hav på Instagram dagen efter Gimle-showet.

Men the show must go on, og lørdag aften stod Hav altså på scenen i Store Vega med en mikrofon i den ene hånd og en krykke i den anden.

I nedenstående video, som Hav har repostet på sin Instagram, kan man se en bid af, hvordan det så foregik.

Klippet stammer fra et klimaks under Emil Kruse-samarbejdet ‘Air Tonight’, og her ligger Hav simpelthen ned på scenen med sin krykke, hvorefter han sammen med hele salen rejser sig og går bananas, når sangen peaker.

I Benjamins Havs story på Instagram ligger der i skrivende stund også en række andre videoer og billeder fra Store Vega-showet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af