Stortalentet Snail Mail skal have opereret stemmebåndene – udskyder dansk koncert

Stortalentet Snail Mail skal have opereret stemmebåndene – udskyder dansk koncert
Snail Mail. (Foto: PR)

I 2018 slog dengang bare 18-årige Snail Mail godt og grundigt igennem på den internationale indiescene med sine charmerede rocksange på debutalbummet ‘Lush’.

Det pludselige gennembrug sled hårdt på den unge artist med det borgerlige navn Lindsay Jordan, hvilket resulterede i halvanden måneds ophold på en afvænningsklinik sidste år. Det har hun tidligere beskrevet i interviews (blandt andet hos Pitchfork), og hun berører også den opslidende tid på sit nye album ‘Valentine’, som fik fine ord med på vejen her på sitet.

Med ‘Valentine’ i ryggen var det så i meningen, at Snail Mail skulle på en stor verdensturné med start i den kommende weekend, som blandt andet skulle føre hende forbi Danmark og Loppen den 6. marts. Det viser sig imidlertid, at kroppen ikke er helt klar til flere måneders koncerter.

Pitchfork fortæller således, at Snail Mail er blevet nødt til at udskyde turnéen til april næste år, fordi hun skal igennem en operation på stemmebåndene.

»Jeg har kæmpet med min stemme mere og mere for hvert år. Jeg mister min stemme efter et par dages sang. Jeg besøgte en øre-, næse- og halslæge i sidste uge, og det fandt kæmpestore polypper på mine stemmebånd (overraskende nok opstået af stemme-traumer fra at tale!! chokerende, lol), som skal opereres for at undgå permanent skade på min stemme«, skriver Snail Mail i en udtalelse, som også Loppen har delt på koncertens Facebook-begivenhed.

»Jeg er knust over at udskyde koncerter endnu mere. Mit hold er på overarbejde for at omlægge alt det, vi udskyder – vi kommer til at have alt planlagt snarest. Tak for al den støtte, I har givet det nye album indtil nu!«

»Vi melder mere ud, så snart der er en ny dato på plads!«, skriver Loppen om den udskudte koncert.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af