Her er 10 koncerter, du skal opleve i december – helt fri for julemusik!

Der er stadig godt med koncerter i vente i årets sidste måned. Black Midi og Yung Lean er udsolgt, men her er ti koncerter og turnéer, du stadig kan skaffe billetter til i december.
Her er 10 koncerter, du skal opleve i december – helt fri for julemusik!
Papa Erotic fra Fraads. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jenny Wilson
1. december, Store Vega

Jenny Wilson har netop udgivet sit selverklærede mesterværk, der fortsætter en bundsolid udgivelsesrække, svenskeren har haft gang i de seneste par år. Wilsons inderlige, barske artpopsange er ikke bare fremragende kompositioner, de bliver også leveret af en af skandinaviens mest gribende vokalister, der altid giver hver eneste stavelse liv, når hun giver koncerter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dopha
Turné

Efter at have ageret support for Jadas hidtil største koncerter er det blevet tid til, at Dopha selv drager på turné med sine fængende popsange. Med sig har hun et velspillende band, der giver ekstra sprælskhed og liv til den charmerende blanding af indiepop, singer/songwriter-musik og poprock, der er at finde på debutalbummet ‘The Game’ – i december kan hun ses både i Odense, Aarhus og København.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selina Gin & The Iconics
4. december, Hotel Cecil

Oprindeligt var det meningen, at den tidligere Nelson Can-forsanger skulle have indtaget Hotel Cecil i november. Koncerten er blevet udskudt på grund af lungebetændelse, så nu sætter vi i stedet kryds 4. december, hvor vi må se, om Selina Gins emotive ballader kan gribe os lige så meget, som de gjorde på årets Spot Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Paul Kalkbrenner
4. december, Tap1

Ja, klubberne er åbne igen, men visse klubstjerner er altså så store, at de kan indtage de større venues. Og december måned bliver det ikke større end den tyske technomastodont Paul Kalkbrenner, der har fået Tap1 at boltre sig i. Inden denne koncert vil der desuden være en visning af filmen ‘Berlin Calling’, hvor Kalkbrenner spiller hovedrollen – men det er kun til dem, der køber de begrænsede premium-billetter (der stadig er til salg).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fabräk
Turné

Anton Cxrtier fra anti-punkduoen Fabräk blev i november indlagt på hospitalet og opereret, hvilket resulterede i at duoens København- og Køge-koncerter blev udskudt til december. Men hvis du vil have en ordentlig tur med landets mest intense nye liveband, så har du altså muligheden nu. Deres koncert på Loppen i København er ganske vist udsolgt, men der er stadig mulighed for at se dem i enten Aarhus eller Køge denne måned.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fraads
8. december, Store Vega + 9. december, Train

Trods forhindringer gav hiphopduoen Fraads et brag af en ambitiøs koncert på årets Spot Festival, hvor man konstant følte sig både underholdt og grebet. Det bliver spændende, om de tager det samme høje ambitionsniveau med til Store Vega – men mon ikke.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tambourhinoceros Showcase
10. december, Hotel Cecil

Tambourhinoceros har længe været et af de vigtigste danske indie-labels at holde øje med. 10. december samler de både nogle af deres mere etablerede navne og nogle af de helt nye, spændende acts, de har signet. Det annoncerede lineup tæller Communions, Palace Winter, Annsofie Salomon og Lucky Lo, og ifølge pladeselskabet vil de annoncere flere navne snart.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brimheim
11. december, Hotel Cecil

Topkarakter på Spot Festival – det i sig selv gør jo Brimheims næste koncert til et must-see. Den dansk-færøske rockkunstner er på vej med debutalbummet ‘Can’t Hate Myself Into a Different Shape’, som vi formentlig kan glæde os til at høre rigtig mange toner fra på Hotel Cecil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

First Flush
11. december, Loppen

Musikåret 2021 kunne næppe være startet bedre end med First Flushs udgivelse af deres hidtil bedste album, ‘Fjorden’, hvor de iklæder sig mere catchy og imødekommende musikalske klæder, uden at de skiller sig af med de poetiske tekster og den særprægede autotune-lyd, der gør dem så unikke. De har tidligere vist, at albummet fungerer fornemt live – så mon ikke det fungerer lige så godt, når de til december indtager Loppen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gløgglich 2021
22. december, Train og Kupé

Den årlige aarhusianske julefest Gløgglich vender i 2021 tilbage efter et fraværende 2020. Og de har et stærkt lineup med sig: Tessa og Kidd live samt et bredt udvalg af dj’s på tværs af spillestedet Train og naboklubben Kupé.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af