Billie Eilish krummer tæer over sine tidligere svar, når hun laver det samme videointerview for femte år i træk

Billie Eilish krummer tæer over sine tidligere svar, når hun laver det samme videointerview for femte år i træk
Billie Eilish bliver interviewet af Vanity Fair for femte år i træk. (Foto: Screenshot/YouTube)

Den 18. oktober 2017 stillede Vanity Fair en række spørgsmål på video til den dengang stadig relativt ukendte popsanger Billie Eilish, og siden da har det amerikanske medie gentaget interviewet hvert år. Samme spørgsmål, samme dato, hvert år.

Hvilket selvfølgelig er noget af et scoop. For i årene siden er Eilish blevet en af vor tids definerende popstjerner – og de her årlige videointerviews er blevet en slags dokumentation af hendes rejse fra håbefuldt talent til verdensstjerne.

I år er det femte gang, Billie Eilish laver interviewet, og tingene er kun blevet endnu større. Hun har flere følgere på Instagram end nogensinde – over 90 milliioner – og Grammy-samlingen er oppe på syv.

Men ellers er de her interviews faktisk så interessante, fordi Eilish virker så … normal. Hun krummer tæer over sine svar fra de foregående år (»alt jeg sagde var så dumt«) og gennemskuer sit tidligere jeg, når hun ikke er helt ærlig – som når en yngre Eilish siger, hun ikke føler noget forventningspres.

Derudover omtaler hun sit meget diskuterede Vogue-cover, som ifølge hende selv bare var et forsøg med en æstetik. Ikke nødvendigvis det store stilskifte, det blev omtalt som.

Der er også andre mere seriøse sider af interviewet: Billie Eilish holder en mindre brandtale for vaccinen og afslører, at hun har fået Oscar de la Renta til at stoppe med at bruge pels – hvilket hun opfordrer flere designere til at gøre.

Andre ting, der afsløres, inkluderer følgende: Billie Eilish har tre tatoveringer, hendes yndlingsband lige nu er The Dø, og favoritfilmen er ‘I Origins’. Og så slutter interviewet selvfølgelig – som altid – med et stort kram af moren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af