Billie Eilishs efternavn var åbenbart et af de ord, der var sværest at udtale i 2021

Billie Eilishs efternavn var åbenbart et af de ord, der var sværest at udtale i 2021
Billie Eilish. (Foto: Kelia Anne MacCluskey)

Bare fordi man er en af verdens største popstjerner, betyder det ikke nødvendigvis, at folk ved, hvordan ens navn udtales.

Dén hårde sandhed må Billie Eilish simpelthen sande nu, hvor hendes efternavn er blevet kåret til et af de ord, som nyhedsoplæsere i USA havde sværest ved at sige korrekt i 2021. Det rapporterer The Guardian, der refererer til en undersøgelse af US Captioning Company.

Billie Eilishs efternavn er kommet i et ret spøjst selskab på listen over svært udtalelige ord. Nogle af de andre ting, nyhedsoplæserne kæmpede med, er således udtalelsen af slangtermen ‘cheugy’, navnene på hele to kryptovalutaer (dogecoin og ethereum), samt et ord, vi vist allesammen er trætte af allerede: Omicron.

Det er i øvrigt ikke kun den 19-årige popstjernes efternavn, der er en noget kompleks størrelse. Tænk for eksempel, hvis denne verdens nyhedsoplæsere skulle til at lære at udtale hendes fulde navn. Det er nemlig Billie Eilish Pirate Baird O’Connell.

Og ja, det var dagens bonusinfo: Billie Eilish hedder Pirate til mellemnavn.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af