Frank Ocean har lige lanceret en webshop, hvor du blandt andet kan købe øreringe til tre millioner kroner

Frank Ocean har lige lanceret en webshop, hvor du blandt andet kan købe øreringe til tre millioner kroner
Frank Ocean. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

De seneste år har der på musikfronten været relativt stille omkring den evigt mystiske Frank Ocean. Det er faktisk gået hen og blevet over fem år siden, han udgav ‘Endlesss’ og klassikeren ‘Blonde’ i 2016.

Den seneste tid har han primært skabt opmærksomhed med for eksempel sit outfit til dette års Met Gala. Her ankom han med en slags alien-baby-bamse og havde desuden en kæde på fra sin egen kollektion, der ifølge High Snobiety er over en million dollar værd.

Netop Frank Oceans smykkemærke, Homer, har netop fået sin egen webshop, hvor du altså kan købe exceptionelt luksuriøse kæder og øreringe.

Det er faktisk lidt af en stor ting, for indtil nu har man kun kunnet købe Oceans kollektion i den fysiske Homer-butik i New York – hvor man endda skulle have en aftale først.

Nu kan smykkerne altså købes på internettet. Websitet tilbyder blandt andet en halskæde med lyserøde diamanter til fire millioner og diamantbesatte guldøreringe til tre millioner – danske kroner, trods alt.

Det er ikke helt billigt, men bare rolig: Hvis du ikke lige er typen, der smider syv cifre efter et smykke, er der også ‘billige’ ting at finde hos Homer. Priserne går således ned til 2.-3.000 kr. for de mindre eksklusive produkter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af