Kanye West har købt et nyt hus direkte over for Kim Kardashian

Kanye West har købt et nyt hus direkte over for Kim Kardashian
Kanye West og Kim Kardashian West. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Kanye West gør alt i sin magt for at forblive i nærheden af ekskonen Kim Kardashian og sine børn.

Ifølge mediet Dirt har West købt et hus ligger over for Kim Kardashians hjem i Hidden Hills i Californien. Huset har kostet ham knap 30 millioner kroner, og han betalte sågar over to millioner kroner over udbudsprisen for at være sikker på at få huset.

Huset blev bygget i 1955, har fire værelser, to badeværelser og et lille gæsteværelse tilknyttet garagen samt en hestestald. I alt får Ye 3651 kvadratmeter at invitere familien over på. Huset har ikke tidligere været ejet af kendisser.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I september købte Ye et hus i Malibu, kun 30 minutters kørsel væk fra Kardashian, til en pris på omkring 374 millioner kroner. Men rapperen vil tydeligvis gerne så tæt på som muligt.

Kanye har længe forsøgt at vinde Kim Kardashian tilbage, efter at de annoncerede deres skilsmisse i februar 2021. Til hans stort anlagte fælleskoncert med Drake erklærede han blandt andet sin kærlighed til Kardashian, som var tilstede i publikummet.

Kim Kardashian dater lige nu Pete Davidson, der tidligere har været forlovet med Ariana Grande. Parret mødtes under optagelserne til ‘Saturday Night Live’, hvor Kardashian var vært i efteråret.

Lige nu venter Kardashian på en dommerunderskrift på sine skilsmissepapirer, hvor hun blandt andet skriver: »Ingen rådgivning eller forsøg på forsoning kan hjælpe os«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af