Kanye West og Jay-Z tvang Big Sean til at fyre sin ven efter brud på strenge studieregler

Kanye West og Jay-Z tvang Big Sean til at fyre sin ven efter brud på strenge studieregler
Kanye West og Jay-Z til launch af streamingtjenesten Tidal i 2015. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Kanye West er kendt for sit strenge regelsæt, når han optager nyt materiale i studiet. Det er trods alt manden, der spærrede sig selv inde på et stadion i dagevis for at færdiggøre et album, vi taler om.

Også under indspilningerne af Wests epos ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy‘, der fandt sted på Hawaii, havde rapperen et kodeks, som han fulgte religiøst: »Ingen tweets, ingen billeder og ingen hipsterhatte« stod der skrevet på væggen i indspilningsstudiet.

Og faktisk tog West reglerne mere seriøst, end man måske skulle tro. Det fortæller Big Sean i et interview med Drink Champs. Rapperen begik nemlig fejlen at invitere en ven med i studiet, som han blev tvunget til at fyre, da han brød reglerne.

»Vi er i studiet, mig, Ye og Hov. Dengang forsøgte jeg ikke at snige mig til et fucking billede. Jeg forsøgte bare at tage det ind mentalt. Men min ven ender med at tage et billede af os alle i studiet – uden at fortælle mig om det. Han tweeter billedet, og så løber det ellers løbsk«, siger Big Sean.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da West og Jay-Z blev gjort opmærksomme på billedet, troede de, at Big Sean stod bag lækket.

»Det gav ikke rigtig mening, for jeg var ikke kendt dengang. Billedteksten lød: ‘Kanye, Jay-Z, Beyoncé, Big Sean’. Folk tænkte: ‘Hvem fanden er Big Sean?!’ Det lignede, at jeg havde plantet det«, siger Big Sean og fortsætter:

»Da jeg forklarede Kanye, hvem der stod bag, sagde han: ‘Du er nødt til at fyre ham. Vi har alle gjort det: Fyret folk, vi elsker. Men folk blev sure på dig og troede, du stod bag. Selvom det var din ven, der egentlig var ansvarlig’«.

Big Sean, der på daværende tidspunkt var ny i gamet og lige var blevet signet til G.O.O.D Music, endte med at fyre sin ven. Men efter sigende var det en god beslutningen: Vennen fik sig nemlig lidt af et wake-up call og vendte sit liv på ret kurs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af