‘Ringenes herre’-castet disser andre filmtrilogier i ny rapsang (ja, seriøst!)

‘Ringenes herre’-castet disser andre filmtrilogier i ny rapsang (ja, seriøst!)
Fra 'Ringenes herre: Eventyret om ringen'. (Foto: PR)

I næste uge er det 20 år siden, at den første ‘Ringenes herre’-film kom i biograferne, og det er selvfølgelig oplagt, at det skal fejres. Det er dog mindre oplagt, at fejringen skal foregå via en rap.

Det var ikke desto mindre lige præcis det, der skete, da Stephen Colbert forleden præsenterede en ‘Ringenes herre’-rap – inklusive optrædener af castmedlemmer som Elijah Wood, Orlando Bloom, Andy Serkis og Sean Astin samt rapperne Method Man og Killer Mike.

Plus, af en eller anden grund, skuespilleren Anna Kendrick. Og, nå ja, Hugo Weaving der rapper på elversprog over en fløjte.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selve sangen hedder ‘#1 Trilly’ og lyder – lad os være ærlige – rimelig rusten. Men den er da underholdende. Især når de forskellige rappere disser andre filmtrilogier, der ifølge dem ikke når ‘Ringenes herre’ til sokkeholderne.

Killer Mikes vers skyder for eksempel virkelig skarpt. Han får blandt andet kaldt ‘Batman’-trilogien for »kapitalistisk propaganda« og omdøbt én ‘Indiana Jones’-film til »The Temple of Boring«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af