Seth Rogen var åbenbart ekstremt skæv, da han sad på første række til Adeles store tv-show

Seth Rogen var åbenbart ekstremt skæv, da han sad på første række til Adeles store tv-show
Seth Rogen. (Foto: Kevin Winter/GettyImages)

Seth Rogens velfortjente ry som elskværdig stoner er netop blevet cementeret yderligere. Skuespilleren har nemlig fortalt en anekdote i Jimmy Fallons talkshow, der nærmest lyder som en scene fra en film.

Seth Rogen og hans kone røg sig åbenbart helt vildt skæve, før de skulle være med som publikum til Adeles stort anlagte tv-show ‘Adele: One Night Only’. Og hvorfor i alverden ville man så gøre det for rullende kameraer?

Fordi Rogen-parret troede, at det ‘bare’ var en normal koncert – ikke en gigantisk tv-produktion, hvor koncerten skulle optages og senere vises sammen med et Oprah Winfrey-interview. ‘Adele: One Night Only’ blev set af over ti millioner seere, da det blev sendt i midten af november.

Og ikke nok med, at parret ikke vidste, hvad de gik ind til: De skulle endda sidde allerforrest.

»Jeg havde ingen anelse om, at jeg skulle være med til en tv-udsendelse med Adele«, fortæller Rogen, der også er ret målløs over, at han sad foran selveste Drake. Hvilket var en smule akavet.

»Der er så mange mennesker, der er mere kendte end mig, som burde sidde, hvor jeg sad, og jeg kunne mærke, de var fornærmede over, at jeg havde så god en plads«, joker Seth Rogen hos Jimmy Fallon.

Se interviewet her, som også indeholder klip med pilskæve Seth Rogen til Adele-koncerten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af