To legendariske hiphop-grupper i slagsmål: Den seneste Verzuz-battle gik helt galt

To legendariske hiphop-grupper i slagsmål: Den seneste Verzuz-battle gik helt galt
Juicy J og DJ Paul fra Three 6 Mafia. (Foto: David Livingston/Getty Images)

Det er godt nok december, men julefreden har tydeligvis ikke lagt sig over alt. Til den seneste udgave af Verzuz, hvor rappere dyster om, hvem der har flest store hits, gik det nemlig helt galt.

Der var ellers lagt op til en stor aften, da de legendariske hiphopcrews Three 6 Mafia og Bone Thugs-N-Harmony skulle spille deres mange klassiske sange live på scenen. Førstnævnte er jo nogle af grundlæggerne af crunk, mens sidstnævnes melodiske flows blandt andet har inspireret nutidige stjerner som ASAP Rocky.

Men under en time inde i showet begyndt de to grupper at blive uvenner. »I grimme motherfuckers skal ikke håne mig, mens jeg er på scenen«, sagde Bizzy Bone fra Bone Thugs. Hvorefter det hele eskalerede.

Three 6 Mafia stormede hen mod det rivalisernede crew, mens Juicy J udbrød »sut min pik«, og Gangsta Boo råbte »Hvad fanden er der galt med dig?«.

Efter det kortvarige slagsmål forsatte festen dog. Der blev endda sluttet fred live på scenen, og alt er vist kærlighed igen nu. Det er jo december, trods alt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af