Netflix’ store dokumentar om Kanye West får premieredato – se den nye trailer

Netflix’ store dokumentar om Kanye West får premieredato – se den nye trailer
Kanye West. (Foto: PR)

Sidste år fik vi Peter Jacksons otte timer lange ‘The Beatles: Get Back’-miniserie på Disney+. I år får vi Netflix’ tredelte 4,5 timer lange Kanye West-dokumentar ‘Jeen-Yuhs’.

Streamingtjenesten har netop offentliggjort, at dokumentarserien, der udkommer i tre dele, får premiere på streamingtjenesten 16. februar.

De tre afsnit udkommer – ulig Netflix’ normale praksis – med en uges mellemrum. Streaminggiganten beskriver serien som en »once in a lifetime three-week global event«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Jeen-Yuhs’ følger Kanye Wests rejse mod storhed gennem hidtil usete optagelser helt tilbage fra 1990’erne og frem til i dag, hvor rapperen har fået status som et globalt ikon. I den nye trailer kan man blandt andet se glimt af folk som Jay-Z, Pharrell og Rhymefest, der alle mødes med Ye.

Dokumentaren instrueres af Clarence Simmons og Chike Ozah, der har fulgt West siden 90’erne og sideløbende har instrueret musikvideoer for ham som ‘Through the Wire’, ‘Two Worlds’ og tredje udgave af ‘Jesus Walks’.

Netflix købte serien for svimlende 30 millioner dollars sidste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af