Pete Davidson hyrer sikkerhedsvagter efter Kanye Wests trusler om tæv

Pete Davidson hyrer sikkerhedsvagter efter Kanye Wests trusler om tæv
Pete Davidson til Met Gala i 2021. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty)

Der er nok altid visse risici forbundet med at date en person, der er så kendt som Kim Kardashian. Men det er selvfølgelig ekstra besværligt, hvis ens nye udkårne har en rimelig jaloux eksmand ved navn Kanye West.

Det er ikke desto mindre den situation, SNL-komikeren Pete Davidson befinder sig i. Han dater nemlig Kim Kardashian for tiden. Og det er Kanye West ikke glad for, hvilket han blandt andet har udtrykt på den nye sang ‘Eazy’, hvor han truer med at tæske ekskonens nye flamme.

»God saved me from that crash / just so I can beat Pete Davidson’s ass«, rapper Kanye blandt andet med reference til et biluheld fra sin fortid.

Den noget anspændte situation har nu ført til, at Davidson har hyret sikkerhedsvagter til at beskytte sig. Det rapporterer mediet Radar.

Ifølge mediets kilder handler de nye foranstaltninger dog ikke direkte om Kanye West – men mere om rapperens meget inkarnerede fans, som Davidson er bange for kommer efter ham.

»Pete tager ikke nogen chancer. Når han er ude med Kim, så bruger de hendes sikkerhedsvagter. Men nu har Pete også brug for sine egne vagter, når han er ude alene«, udtaler en kilde til Radar.

Kanye West har for nylig købt et hus direkte overfor Kim Kardashian.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af