Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Vi guider hver fredag til de vigtigste udgivelser i musikkens verden. Denne uge byder på debutalbum fra vinderen af P3 Gulds talentpris, Mekdes, og en hyldest til den afdøde Memphis-rapper Young Dolph.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Mekdes. (Foto: PR)

1. Mekdes ‘Greedy’

I 2021 vandt Mekdes P3’s talentpris. »Det er som at have fået en ny bedste ven, der sidder lige der foran dig«, lød det blandt andet i P3’s motivering. Forventningerne har derfor været høje til debutalbummet ‘Greedy’, og Mekdes’ soulvokal, som vi også kender fra ep’en ‘Fly’, er blevet luftet på de to singleforløbere ‘Greedy’ og ‘Hanging Upside Down’.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. YoungBoy Never Broke Again ‘Colours’

Rapperen fra Baton Rouge har været exceptionelt aktiv, siden han blev løsladt fra fængsel i slutningen af oktober 2021. Han har allerede udgivet en stribe af stærke musikvideoer samt albummet ‘From the Bayou’ med Birdman. Nu er hans første større soloudgivelse i 2022 landet i form af mixtapet ‘Colours’. Det er 20 sange langt og inkluderer blandt andet den stærke ‘Emo Rockstar’, som vi kårede til en af de bedste sange i juleferien.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Years and Years ‘Night Call’

‘Night Call’ markerer en ny begyndelse for Years and Years. Forsanger Olly Alexander går nemlig solo, men beholder navnet. Det tredje album fra Years and Years indeholder blandt andet singlen ‘Startstruck’, der også har floreret i et Kylie Minogue-remix.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Paper Route Empire ‘Long Live Young Dolph’

For lidt over to måneder siden blev Memphis-rapperen Young Dolph dræbt i en skudepisode. Label-slænget fra Paper Route Empire, som tæller Key Glock, Snupe Bandz, Big Moochie Grape og mange flere, er gået sammen om et følelsesladet hyldestalbum.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Beach House ‘Once Twice Melody: Chapter 3’

Ja ja, det er lidt snyd. Et egentlig album er det jo ikke, men med dette tredje kapitel i sagaen om ‘Once Twice Melody’ er vi meget tæt på. Drømmepopperne har delt deres ottende studiealbum op i fire kapitler, der bliver udgivet løbende, inden sidste kapitel og pladen som helhed lander 18. februar.

Hør albummet via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af