Kanye West og Julia Fox har slået op

Kanye West og Julia Fox har slået op
Kanye West og Julia Fox i Paris. (Foto: Marc Piasecki/GC Images)

Efter en måned som par i det skarpeste rampelys har Kanye West og Julia Fox slået op.

Det siger Fox’ repræsentanter til E! og Entertainment Tonight. Fox fastslår, at »de fortsat er gode venner og samarbejdspartnere, men at de ikke længere er sammen«.

Nogle timer inden bruddet blev bekræftet, havde West delt sine følelser for sin ekskone Kim Kardashian på Instagram med et billede af en truck fuld af roser. Han skrev blandt andet, at han stadig havde håb om, at de ville finde sammen.

Fox bekræftede tilsyneladende bruddet på sin Instagram mandag, hvor hun i en række stories skrev: »Medierne ville elske at male et billede af en trist, ensom kvinde, der græder på et fly for sig selv, men det er IKKE SANDT«.

»Hvorfor ikke se mig, for hvad jeg er: En #1 hustler. Jeg kom frem og ikke kun det: Kanye og jeg er stadig på god fod. Jeg har kærlighed til ham, men jeg var ikke forelsket i manden. Jesus Kristus, hvor gammel tror I, jeg er – 12 år?«

Fox’ opslag kom efter, at Daily Mail havde skrevet en artikel om, at Fox var fløjet grædende hjem fra Los Angeles. Men det afkræfter Fox altså.

»Om noget har jeg grint mere end før, og hvis jeg ligner lort, er det fordi jeg løb fra terminal 1 til terminal 7, fordi jeg var ved at komme for sent til mit fly – på vej til at se de eneste mænd, der betyder noget: Min søn og min far«.

Det er ikke mere end en uge siden, at Fox og West omtalte hinanden som kærester. I løbet af deres tid sammen nåede de også at få et officielt parnavn.

Det vakte opsigt, da de i en stort opsat interview- og fotoserie beskrev, hvordan de mødte hinanden nytårsaften og gav udførlige detaljer om deres efterfølgende dates.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af