Trods vedholdende voldtægtsanklager: Marilyn Manson er i studiet med Kanye West hver dag

Trods vedholdende voldtægtsanklager: Marilyn Manson er i studiet med Kanye West hver dag
Kanye West. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Det seneste år har Kanye Wests liv været lidt af et spektakel. Han har holdt stort anlagte lyttefester for mastodontværket ‘Donda’ og gennemgået en offentlig skilsmisse. Snart er det meningen, at der skal udkomme både en dokumentar om rapperen samt en udgivelse ved navn ‘Donda 2’.

En af de mere problematiske aspekter ved rapperens hyperaktive adfærd har været hans valg af samarbejdspartnere. Kanye har nemlig bevidst opsøgt artister, der ifølge ham er blevet ‘cancelled’.

Som for eksempel Marilyn Manson, der er blevet anklaget for voldtægt, krænkelser og flere andre forbrydelser af en lang række kvinder. Så sent som i sidste uge udkom en dokumentar, hvor skuespilleren Evan Rachel Wood fortalte om en episode, hvor rockmusikeren ifølge Wood voldtog hende under optagelsen af en musikvideo.

Men samarbejdet mellem Kanye West og Marilyn Manson fortsætter altså trods de her vedholdende voldtægtsanklager. Produceren Digital Nas, der samarbejder med Kanye for tiden, har således fortalt Rolling Stone, at Marilyn Manson er i studiet med rapperen konstant.

»Hver dag, når jeg går i studiet, er Marilyn derhenne, og arbejder på ‘Donda 2’«, lyder det. Produceren fortæller desuden, at Kanye tager de ting Marilyn Manson laver, og bruger dem til at lave beats, som Digital Nas sammenligner med ‘Yeezus’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af