Marilyn Manson anklaget for voldtægt i nyt sagsanlæg

Marilyn Manson anklaget for voldtægt i nyt sagsanlæg
Marilyn Manson. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Lavinen ruller over Marilyn Manson. Siden Evan Rachel Wood i februar udpegede ham som sin overgrebsmand, er rocksangeren blevet mødt af en lang række kvinders lignende anklager om seksuelle overgreb, vold og manipulation.

Skuespiller Esmé Bianco og Mansons tidligere assistent Ashley Waters har i løbet af maj måned sagsøgt ham for blandt andet seksuelle overgreb, og nu følger tredje sagsanlæg fra en unavngiven kvinde, som begyndte at date Manson i 2011.

Blandt andre TMZ og Pitchfork har over weekenden skrevet om sagsanlægget, hvori en ekskæreste til Manson anklager musikeren for at have voldtaget hende og truet hende på livet. Begge dele skete angiveligt, da hun besøgte Mansons hjem for at aflevere en nøgle til ham.

Desuden skulle Manson have tvunget hende til at se en ubehagelig hjemmevideo, der fik hende til at frygte for sit eget liv. Kvinden siger i sagsanlægget, at videoen viste Manson binde en ung fan og tvinge hende til at drikke et bandmedlems urin, mens han truede hende med en pistol. En anonym kilde tæt på Manson har efterfølgende udtalt til TMZ, at der var tale om en fiktionsfilm, som aldrig officielt blev udgivet.

De mange uhyggelige beretninger om Marilyn Manson har indtil videre haft den konsekvens, at pladeselskabet Loma Vista har valgt at afslutte samarbejdet med ham. I øjeblikket er Manson eftersøgt af politiet i staten New Hampshire på grund af en overfaldsanklage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af