Den britiske Wireless Festival har et af de mest overdådige hiphop-lineups, vi nogensinde har set

Den britiske Wireless Festival har et af de mest overdådige hiphop-lineups, vi nogensinde har set
Cardi B på Orange Scene i 2019. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Danmark har masser af virkelig stærke festivaler, så vi skal ikke klage over sommerens musikudbud (selv om Roskildes hiphopprogram ikke er helt så stærkt som forventet, men det er en helt anden snak).

Mestendels priser vi os bare lykkelige over, at festivalerne nu forhåbentlig vender tilbage igen med masser af danske og internationale navne. Men når man ser på den britiske Wireless Festival, der finder sted over tre weekender i juli, er det alligevel svært ikke bare at mærke et lille bitte myggestik af misundelse.

Den engelske hiphopfestival har nemlig overgået sig selv med årets program. Se bare de her headlinere: ASAP Rocky, Cardi B, Nicki Minaj, J. Cole, Dave, Tyler, the Creator, Doja Cat og SZA. Det er altså nogle flotte kransekagefigurer, det program har.

Selv de på plakaten ret små navne er desuden alt andet end små. Vi taler om etablerede stjerner som Megan Thee Stallion, Lil Uzi Vert, Playboi Carti, Lil Durk, Central Cee og mange (mange!) flere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle af de nævnte artister som Megan Thee Stallion og Tyler, the Creator kommer godt nok på Roskilde Festival, men det er alligevel svært ikke at drømme om at få endnu mere af det line-up til Danmark til sommer, nu hvor de jo alligevel er så tæt på.

Men, som sagt: Vi skal ikke klage!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af