Derfor er to sange med Mø og Gilli ikke med på Sivas’ nye album

Derfor er to sange med Mø og Gilli ikke med på Sivas’ nye album
Sivas.

Der har været nogle bump på vejen for Sivas’ fjerde album. Han har talt om ‘Forza’ i årevis og udgivet en række singler, men det er først i dag, at værket endelig er udkommet.

Det skyldes til dels nogle kreative overvejelser fra rapperen selv, men også i høj grad problemer bag scenen. Ifølge en pressemeddelelse blev to af sangene, der skulle have været med på ‘Forza’, fjernet på grund af »bureaukratiske forhandlinger«.

Sivas udtaler i presseteksten, hvordan han til sidst besluttede at udgive uden de to sange: »Jeg prøvede at være tålmodig og håbede, at tingene bag musikken kunne ordne sig. Men til sidst måtte jeg tage det i egen hånd og tage kontrol over min musik. Jeg ville have det ud«.

Men hvad var det lige for nogle numre, der forsvandt? Det kan man erfare i Euroman-podcasten ‘Forstyrrer jeg?‘, der har ringet til Sivas. Her forklarer han, at ét særligt samarbejde i sin tid fik ham til at udskyde sit album.

»Jeg var faktisk klar til at udgive, men der opstod bare en mulighed for at arbejde sammen med lige op til, at albummet skulle ud«, lyder det fra Sivas i podcasten.

»Det var noget, jeg synes, der var værd at tage med, for jeg har altid villet lave noget sammen med hende, fordi hun er så dygtig. Så jeg sagde bare til mit hold: Lad os bare udskyde det og lave det her track til albummet også«.

Sivas valgte altså at udskyde albummet for at få Mø-samarbejdet med, men det var så en af de sange, der endte med ikke at blive clearet på grund af langstrakte forhandlinger mellem musikselskaber. Også en anden sang med Gilli blev, med Sivas’ ord, taget som gidsel i den uheldige situation.

I dag er ‘Forza’ udkommet uden de to numre. Så det er svært ikke at give Sivas ret, når han i ‘Forstyrrer jeg?’-podcasten konkluderer: »Der er for mange forretningsmænd i musikbranchen«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af