Foo Fighters-trommeslager Taylor Hawkins er død

Foo Fighters-trommeslager Taylor Hawkins er død
Taylor Hawkins i 2018. (Foto: Scott Dudelson/Getty Images for ABA)

Foo Fighters-trommeslageren Taylor Hawkins er død i en alder af blot 50 år. Det skriver bandet i en udtalelse på sociale medier natten til lørdag.

Foo Fighters var på turné i Colombia, hvor Hawkins blev fundet død på sit hotelværelse. Ingen dødsårsag er blevet offentliggjort endnu.

I en fælles udtalelse skriver bandet: »Foo Fighters-familien er knust over det tragiske og alt for tidlige tab af vores elskede Taylor Hawkins. Hans musikalske ånd og smittende latter vil leve videre hos os for altid. Vores hjerter går ud til hans kone, børn og familie, og vi beder om, at der bliver værnet om deres privatliv med respekt i denne utænkeligt svære tid«.

Hawkins blev medlem af Foo Fighters i 1997, hvor han erstattede den oprindelige trommeslager William Goldsmith. Han har været i bandet lige siden – senest har de været aktuelle med albummet ‘Medicine at Midnight’ og Foo Fighters-gyserfilmen ‘Studio 666’.

Inden han blev en del af Foo Fighters, turnerede Hawkins blandt andet med Alanis Morissette. Siden 2006 har han haft sit soloprojekt Taylor Hawkins and the Coattail Riders sideløbende med Foo Fighters, mens han også har spillet i bandet ‘The Birds of Satan’.

Hans seneste albumudgivelse var Bee Gees-coverpladen ‘Hail Satin’ fra sidste år under navnet Dee Gees.

Sidste år blev Hawkins og resten af Foo Fighters en del af Rock and Roll Hall of Fame. Bandet skulle have spillet til årets Grammy-uddeling 4. april.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af