Fouli efterlod et ledigt vers på sit album: Hør det endelige nummer med vinder af TikTok-konkurrence

Fouli efterlod et ledigt vers på sit album: Hør det endelige nummer med vinder af TikTok-konkurrence
Fouli. (Foto: PR)

Der manglede noget, da Fouli i november udgav sit vellykkede debutalbum ‘Pattaya på beton’: Nemlig et helt vers på titelnummeret.

Det var dog ikke en fejl, at musikken kørte uden rim. Fouli udstedte nemlig en konkurrence, hvor alle håbefulde rappere kunne uploade deres bud på et gæstevers på TikTok, hvorefter Fouli ville udvælge sin favorit og tage det med på den endelige version af ‘Pattaya på beton’.

Og det er så der, vi er i dag.

Fouli har udvalgt et vers af den 22-årige rapper Benz, som nu er officiel gæst på ‘Pattaya på beton’.

»Jeg er nået til et punkt i min karriere, hvor jeg kan tilbyde en håndsrækning til de yngre rappere, som drømmer stort. Det her var en måde, hvor jeg kunne bidrage til, at en person derude med et talent og en drøm kunne blive hørt«, fortæller Fouli til Soundvenue og fortsætter:

»At bruge TikTok gjorde det ekstremt demokratisk og lige for alle, samtidig med at det var en ny og god måde at promovere albummet på. Og dette vers talte bare til mig! Jeg prøver hele tiden at rykke grænserne for, hvad min musik kan, og hvordan jeg kan inspirere folk«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af