Miklo og to andre rappere er kendt skyldige i sag om grov vold, frihedsberøvelse, trusler og røveri

Miklo og to andre rappere er kendt skyldige i sag om grov vold, frihedsberøvelse, trusler og røveri
Miklo. (Foto: Tue Blichfeldt/Soundvenue)

Opdatering 15/3:
De tre rappere har nu fået deres dom. Miklo er idømt en straf på tre år og ni måneders fængsel, mens TJ Mani og Luqa Dhere skal i fængsel henholdsvis fire et halvt og fire år. Det rapporterer Ekstra Bladet.

Den danske rapper Miklo har siden marts 2021 siddet fængslet af årsager, der hidtil har været uvisse.

I dag har sagens omstændighederne så set dagens lys. Miklo er netop kendt skyldig i en sag omhandlende grov vold, frihedsberøvelse, trusler og røveri. Det rapporterer Ekstra Bladet, der har været med i retten.

Miklo er blevet dømt for at have været med til at orkestrere flere røverier, hvor mænd er blevet lokket til en lejlighed af to unge kvinder, hvorefter de blev overfaldet af Miklo samt rapperne TJ Mani og Luqa Dhere.

Ifølge Ekstra Bladet blev ofrene lænket med sexhåndjern og udsat for grov vold og afpresning under torturlignende forhold.

I løbet af retssagen påtog TJ Mani sig ifølge Ekstra Bladet skylden for forbrydelserne, men retten valgte altså at kende alle de tre rappere samt de to kvinder skyldige.

Miklos musikkarriere er dog stadig i gang. Rapperens seneste single, ‘Hvad for noget’, er således blevet streamet over en million gange siden udgivelsen i februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af