Dancehall-stjernen Sean Paul giver koncert i Danmark

Dancehall-stjernen Sean Paul giver koncert i Danmark
Sean Paul. (Foto: PR)

En af dancehall-scenens største stjerner besøger Danmark til sommer. Sean Paul – eller »Sean Da Paul« som han ynder at kalde sig selv på sine sange – spiller i Store Vega 5. juli.

Manden med den umiskendelige stemme behøver nærmest ingen introduktion. Sean Paul har både stået bag en lang række hits som ‘Gimme the Light’, ‘Get Busy’ og ‘Temperature’ i 00’erne, og han fik senere lidt af en revival i 10’erne med features på blandt andet Sia-hittet ‘Cheap Thrills’. Han har også samarbejdet med navne som Beyoncé, Rihanna og Nicki Minaj.

Det var nok de færreste, der i sin tid troede, at dancehall-stjernen ville have en så langvarig og succesfuld karriere. Men nu er det faktisk ved at være 20 år siden, Sean Paul udgav ‘Gimme the Light’, og han formår tydeligvis stadig at holde temperaturen tæt på kogepunktet.

Billetsalget starter 1. april kl. 10.00 via Ticketmaster.

Sean Paul (JA)
Store Vega
5. juli
Billetpris: 375 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af