Trevor Noah kommenterer Kanye Wests udelukkelse fra Grammy-showet

Trevor Noah kommenterer Kanye Wests udelukkelse fra Grammy-showet
Trevor Noah. (Foto: PR)

Når Trevor Noah er vært for Grammy-uddelingen om to uger, bliver det uden Kanye West som optrædende.

Arrangørerne bag prisuddelingen har nemlig over weekenden valgt at udelukke rapperen fra at optræde i kølvandet på hans »foruroligende online-adfærd«, der blandt andet tæller brugen af et racial slur mod Noah.

Nu har Noah udtalt sig kortfattet om Grammy-uddelingens beslutning på Twitter, hvor han skriver: »Jeg sagde rådgiv Kanye, ikke cancel Kanye«.

Ifølge CNN udtaler en kilde tæt på Noah: »Trevor har aldrig bedt Grammy-uddelingen om at udelukke Kanye fra at optræde. Han blev ikke fornærmet over Kanyes Instagram-opslag og Trevor svarede på Instagram. Forestillingen om, at Trevor og hans hold bad Grammy-uddelingen bandlyse Kanye, er latterlig«.

Kanye West blev midlertidigt udelukket fra Instagram sidste uge grundet chikane af Kim Kardashian, Pete Davidson og Trevor Noah, som han kaldte »Koon baya« – et nedsættende udtryk om personer af afrikansk afstamning og sorte personer, der generelt er imod sorte.

West er nomineret til fem priser ved årets Grammy-uddeling, blandt andet for bedste album for sidste års ‘Donda‘ og bedste rapsang for ‘Jail’. Se alle de nominerede HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af