37 nye navne annonceret til Distortion – programmet til Ø’en er fuldendt

37 nye navne annonceret til Distortion – programmet til Ø’en er fuldendt
Gilli, Benny Jamz og Kesi aka. B.O.C. (Foto: Slick Media)

Der er præcis syv uger til, at årets udgave af Distortion går i gang, og i den anledning har festivalen annonceret 37 navne på tværs af Distortion Ø, Distortion Club og den store Distortion X-gadefest på Rådhuspladsen.

Størstedelen af pakken er navne, der skal spille på Refshaleøen under Distortion Ø-banneret. Her har de blandt andet skaffet den schweiziske techno/house-duo Adriatique, den dystre canadiske synthtroldmand TR/ST og en danmarksdebut fra den amerikanske houseduo Bedouin. Derudover er der en god dosis stærke danske navne, såsom Anastasia Kristensen, N.E.Girl, Schaarup og Tim Andresen. Lineuppet til Distortion Ø er hermed komplet.

På Distortion Club-programmet er der tilføjet ni navne på tværs af Hotel Cecil, Arch og Culture Box. Blandt andet får Arch besøg af Kesi, Benny Jamz og Gilli, når B.O.C. skal fyre en ordentlig hitparade af, og fra udlandet er den russisk-tyske technomaestro Dr. Rubinstein og den iransk-amerikanske klubveteran Dubfire kommet på plakaten.

Slutteligt er der tre nye navne til Distortion X-gadefesten på Rådhuspladsen. Lamin og Icekiid er allerede på plakaten, og nu får de følgeskab af det fremadstormende, vidtfavnende hiphoptalent D1ma. Dertil har gadefesten fået to dj’s i form af DJ Ary og DJ Kaddi Sawaneh.

Dagens annonceringer:

Distortion Ø – Refshaleøen, 3.-4. juni:
Adriatique
Anastasia Kristensen
Angebot
Ashibah
Bedouin
Bongo & Pusk
Christian d’Or
Cirkeline
Daily Dak presents: Psyfari, Twisted, Thrue Brothers, Sunmile, DJ Lilla
Harrison Heat
Iboga Records presents: Ticon, Silent Sphere, Beat Bizarre, Emok, Banel
N.E.Girl
Ryan Dank
Savi DJ
Schaarup
The Hunts
Tim Andresen
TR/ST live

Distortion Club – Hotel Cecil, 1. juni
Anastasia Kristensen
DR Rubinstein
Prom Night

Distortion Club – Arch, 1. juni
Danny Howard

Distortion Club – Culture Box, 1. juni
Dubfire
Joanne
Gabriella Vergilov
Tim Andresen

Distortion Club – Arch, 2. juni
B.O.C.

Distortion X Rådhuspladsen – Rådhuspladsen, 1. juni
D1ma
DJ Ary
DJ Kaddi Sawaneh

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af