Ja, Megan Fox og Machine Gun Kelly drikker rent faktisk hinandens blod

Ja, Megan Fox og Machine Gun Kelly drikker rent faktisk hinandens blod
Megan Fox og Machine Gun Kelly. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for iHeartMedia)

Megan Fox og Machine Gun Kelly er på noget uventet vis blevet underholdningsbranchens store nye kendispar. Sidstnævnte er blevet frontfiguren for tidens poppunk-revival, og meget tyder på, at parret, der for nylig blev forlovet, i det hele taget har det ret rock’n’roll.

Fox og Kelly har matchende tatoveringer, en faible for højdramatiske kærlighedserklæringer, og så kan de godt lide at slikke hinanden i offentligheden. Og så er der det der med blodet.

Da de blev forlovet, skrev Megan Fox på Instagram, at de efterfølgende drak hinandens blod – noget hun nu bekræfter i et interview hos Glamour UK.

»Det er ikke som ‘Game of Thrones’, hvor vi drikker store pokaler med hinandens blod«, forklarer skuespilleren. »Det er bare nogle få dråber, men ja, vi indtager hinandens blod som del af et ritual«.

Det lyder jo allerede ret okkult. Men blodritualet er kun ét af flere ritualer, forklarer Megan Fox i interviewet. »Jeg læser tarotkort, og jeg er interesseret i astrologi og metafysiske øvelser og meditationer. Så jeg laver ritualer, når der er nymåne og fuldmåne og den slags«.

Åh, hvem der bare var en flue på vægen hjemme hos Megan og Machine Gun, når der er fuldmåne.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af