Brockhampton annoncerer, at de udgiver et sidste album inden opløsning

Brockhampton annoncerer, at de udgiver et sidste album inden opløsning
Brockhampton. (Foto: Ashlan Grey)

Brockhampton spillede deres andensidste koncert ved Coachella i weekenden, inden gruppen opløses på ubestemt tid.

Men selvom anledningen var vemodig, var der også godt nyt at hente for fans af hiphopboybandet. Gruppen overraskede nemlig publikum med nyheden om et sidste album, der udkommer senere på året.

Brockhampton spillede en række af de største hits iført matchende jakker med ordene »All good things must come to an end«.

Da koncerten var slut, blev der sat et videoklip på, hvor frontmanden Kevin Abstract mødes med resten af bandet for at diskutere deres sidste albumudgivelse. Videoen blev efterfulgt af teksten: »Sidste album. 2022«.

Brockhampton udmeldte opløsningen i januar, hvor de i samme ombæring aflyste næsten alle deres koncerter – inklusive to shows på dansk grund.

Kevin Abstract varslede opløsningen allerede sidste år. Dengang blev der heller ikke givet en konkret årsag til bruddet.

På Instagram skrev gruppen om opløsningen: »Vi takker jer af hele vores hjerter for at have været med på denne rejse sammen med os. Vi ville ikke være her uden vores fans. Vi håber, at vi har inspireret jer, lige så meget som I har inspireret os de seneste otte år. Vi vil være knyttet til jer og taknemmelige resten af vores liv«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af