Dave genskabte viralt moment til Coachella – fik fan til at rappe ‘Thiago Silva’

Dave genskabte viralt moment til Coachella – fik fan til at rappe ‘Thiago Silva’
Dave til en koncert i Berlin. (Foto: Frank Hoensch/Redferns/GettyImages)

Det er selvfølgelig ret normalt, at fans kan deres idolers tekster og er klar på at synge med til optrædener. Det er heller ikke uhørt, at enkelte heldige (eller mindre heldige) koncertgæster får lov til at komme op på scenen og synge eller rappe en sang.

Men det var alligevel noget ret ekstraordinært, da Dave inviterede en fan op på scenen for at rappe ‘Thiago Silva’ til Glastonbury i 2019. Det nummer er nemlig ikke just en oplagt syng-med-sang, men et teknisk krævende grime-nummer, som de fleste nok ville kæmpe en del med.

Det havde den 15-årige fan – der blev kendt som Alex – dog ingen problemer med. Hans helhjertede optræden gik efterfølgende viralt.

Denne weekend spillede Dave så til Coachella-festivalen i USA, og her lykkedes det ham faktisk at genskabe scenariet. Han inviterede endnu en gang en fan op på scenen – heldigvis en brite – og igen blev ‘Thiago Silva’ leveret med overraskende præcision.

Navnet på den unge fan? Spike fra London – som åbenbart har en kendt far.

Ifølge The Independent er Spike nemlig søn af filmmageren Richard Curtis, der blandt andet har skrevet ‘Notting Hill’ og instrueret den moderne juleklassiker ‘Love Actually’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af