Fabräk indleder Danmarksturné på krykker efter uheld til releasekoncert

Fabräk indleder Danmarksturné på krykker efter uheld til releasekoncert
Anton fra Fabräk foran akutmodtagelsen. (Foto: PR)

Den fik ikke for lidt, da Fabräk holdt releasefest for deres anmelderroste debutalbum ‘Rige børn leger bedst’ på Søpavillionen i samarbejde med Soundvenue i torsdags.

Faktisk kom den ene halvdel af duoen, Anton Gadegaard Dyrby, slemt til skade under koncertens næstsidste nummer, titelsangen ‘Rige børn leger bedst’, da han hoppede ned fra et podie, landede skævt og fik et alvorligt vrid i sit knæ.

Sangen blev spillet færdig siddende, men da bandet stadig manglede at spille deres hidtil største hit, ‘Daarligt’, måtte Dyrby tilbage på scenen og afslutte koncerten med det planlagte brag.

Uheldet betyder, at Dyrby må bruge krykker, når bandet begiver sig ud på deres første store Danmarksturné i næste uge. Dermed er han havnet i en eksklusiv klub, der også tæller Niels Brandt og Benjamin Hav, som begge har spillet koncerter på krykker efter lignende koncertulykker.

I en pressemeddelelse udtaler Dyrby: »Tak for alle de søde beskeder fra jer der var med til festen i går. Mit knæ gør fucking ondt og har fået en stålskinne og nogle krykker, men omvendt set så er jeg kommet i klub med Niels Brandt og Benjamin Hav. Så er faktisk ret godt tilfreds med stuntet«.

Han fortsætter: »Lægerne er stadig ved at finde ud af om noget er brækket, men jeg har fået bekræftet at jeg godt kan spille touren i næste uge. Det bliver unikt og vi skal nok sørge for at energien kommer helt op«.

Fabräks turné skydes i gang i Gladsaxe på onsdag. Til maj spiller bandet til Soundvenues nye tredages festival INPUT, der finder sted den 19.-21. maj i København.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af