Camila Cabello optrådte til Champions League-finalen, brokkede sig over højlydte fans – og slettede så sine tweets

Camila Cabello optrådte til Champions League-finalen, brokkede sig over højlydte fans – og slettede så sine tweets
Camila Cabello optræder før Champions League-finalen. (Foto: Shaun Botterill/Getty Images)

Let’s face it: Publikum til fodboldkampe er ikke på stadion for at høre musik. Hvis man var i tvivl om det faktum, så blev det slået fast til lørdagens Champions League-finale.

Her sikrede Real Madrid sig trofæet med en 1-0 sejr over Liverpool, men inden den forsinkede kampstart havde popstjernen Camila Cabello fået til opgave at levere musikken til den officielle åbningsceremoni.

Her spillede hun et sammenkog af sine største hits, men efterfølgende langede Cabello ud efter de højlydte fans på stadion. De sang nemlig i vilden sky, bare ikke med på hendes numre.

»Når jeg genser vores optræden, kan jeg ikke forstå, at folk sang deres holds slagsange så højt under vores optræden. Mit hold og jeg arbejdede utrætteligt for at bringe de rigtige vibes og give et godt show«, skrev Cabello efter kampen i et nu slettet tweet, som blev fulgt op af endnu et nu slettet tweet:

»Meget uforskammet, men whatever. Jeg er glad for, at I kunne lide det«.

Begge beskeder er som skrevet ikke længere at finde på Cabellos Twitter, men medier som Goal.com og Metro i England har taget screenshots.

Man kan selvfølgelig kun gisne om, hvorfor de to tweets er blevet slettet, men ifølge Metro har en kilde udtalt, at det slet ikke var popstjernen selv, der skrev dem: »Det blev slettet, fordi en med adgang til Camilas konto postede det med hensigten at poste det på sin egen konto«.

Se hele Camila Cabellos optræden forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af